paintball top

 

Fă o programare impreuna cu prietenii si colegii tai la un joc de paintball, la numărul de telefon 0768453111.

Paintball Iasi vă pune la dispozitie echipamentul de protectie compus din combinezon (4 modele), casca, manusi (optional), protectie gât.

 

Echipamentul pus la dispozite de Paintball Iasi este format din:

- până la 40 casti cu lentile anti-aburire

- până la 30 markere Tippmann diferite modele (1 sniper, 2 akm cu pat lung, 2 akm cu pat scurt, 2 pistoale mitralieră + alte modele)

- până la 40 butelii de CO2 capacitate mare.

- până la 40 combinezoane

- manusi protectie

- protectii gât

- întotdeauna avem la dispoziție markere ( puști paintball) de rezervă, pentru a veni în preântâmpinarea unor probleme care pot apărea pe timpul desfașurării jocului.

Jocurile de paintball se desfasoara in interiorul parcului de aventura Hamak.

 

Garantam o desfasurare cât mai realista a jocului de paintball in padure (woodsland) folosindu-ne de cadrul natural, alegand echipamentul din dotarea noastră, astfel incat jucatorul sa fie in deplina siguranta si sa beneficieze de confort si distracţie maxima.

De asemenea vă punem la dispozitie parcare privată, acces la toaletă bărbaţi și femei, acces la restaurant, spatiu de depozitare haine.

Totodată în incinta parcului vă punem la dispoziţie 2 tuneluri de tragere la tinta, unul pentru paintball si unul pentru airsoft.

 

Având în vedere numarul mare de echipamente de protectie, respectiv 40 garantam faptul ca acestea sunt curatate, la spalarea acestora fiind folosit inclusiv clor si detergent dezinfectant, materialul din care sunt confectionate fiind foarte rezistent , permițând o spălare brutală. Căștile de protectie sunt dezinfectate dupa fiecare utilizare, la sfarsitul fiecarei zile fiind spalate sub jet de apa calda si detergent. Numărul mare de căști, respectiv 40 asigura faptul ca o casca nu este folosită mai mult de odată într-o zi.

În permanența căutăm să îmbunătaţim echipamentul pe care îl deţinem.

 

paintball in iasi logo 2

paintball similar ciric, paun, paintball iasi uricani

 

 

Contact Paintball
0768.453.111

 

Partener

hamak paintball iasi