paintball top

 

Echipamentul de paintball

Pistolul (marker)

Proiecteaza la distanta bilele de vopsea cu ajutorul dioxidului de carbon, in mod semiautomat (noua armare facandu-se in mod automat, datorita fortei de absortie a dioxidului de carbon), bila avand o velocitate de 20-30m/s, iar raza maxima de actiune fiind de aproximativ 100m.

Bilele cu vopsea (paintballs)

Sunt capsule de gelatina biodegradabile umplute cu unlichid usor colorat, cu diametrul de aproximativ 1 cm avand proprietatea de a se sparge la impact, care se spala foarte usor, avand propietatea ca la contactul cu apa devine gelatinos.

Masca de protectie

Se utilizeaza pe toata durata de desfasurare a jocului de paintball si include ochelari de protectie, thermo (care nu se aburesc) ,masca fiind realizata din material plastic rezistent la impact care impreuna cu ochelarii protejand ochii si capul asigurand in acelasi timp vizibilitate si protectie. Masca este prevazute cu locasuri pentru aerisirea fetei si protectie pentru urechi.

Combinezonul

Protejeaza jucatorii de vopseaua rezultata in urma spargerii bilelor de vopsea, mascheaza jucatorul cu mediul inconjurator, protejeaza de impactul bilei. este confectionat din material de protectie.

Butelia de CO2 (cilindrul)

Este reancarcabil si contine CO2 sub presiune avand o capacitate de tragere de maxim 600 de bile , invelit in material de camuflaj pentru protectie.

Incarcatorul

Este din material plastic rezistent la socuri si inmagazineaza bilele asigurand incarcarea tevii cu bile. Este detasabil si are o capacitatea de 200 de bile. Armarea armei se face in mod automat, cu exceptia primei armari.

paintball similar ciric, paun, paintball iasi uricani

 

 

Contact Paintball
0768.453.111

 

Partener

hamak paintball iasi